E-Crama

Gama Oenoterra - Dealu Mare

In centrul podgoriei Dealu-Mare, cea mai faimoasa zona pentru vinuri rosii din Romania, pe un plai viticol cu o expunere sudica exceptionala se afla domeniile Oenoterra Dealu-Mare.
Construita in mijlocul plantatiei la baza pantei unui plai cu un microclimat aparte, crama permite vinificarea in conditii deosebite (utilaje ultramoderne - temperatura controlata, prelucrarea mustului si a vinurilor numai in vase de inox) a unei cantitati de maxim 600 tone struguri/an. Cantitatile limitate de struguri ce pot fi vinificate permit concentrarea echipei de oenologi pentru obtinerea unei calitati deosebite.
Podgoria Dealu Mare este cea mai faimoasa zona pentru vinurile rosii din Romania. Potentialul deosebit al zonei (terroirul) este dat atat de structura terenului cat si de numarul crescut de zile insorite ce asigura conditiile necesare pentru obtinerea unor vinuri de mare caracter. Traditia, microclimatul si continuitatea podgoriei au facut din acesta zona una apreciata atat pe plan intern cat si international.
Zona viticola Dealu Mare a generat de-a lungul sau renumitul DRUM AL VINULUI, drum care permite aprecierea vinurilor produse in acest areal viticol de producatori mai mari sau mai mici.
Aprecieri interne si internationale au primit vinuri produse in aceasta zona din soiuri autentic romanesti: Feteasca Neagra, Feteasca Regala, Tamaioasa Romaneasca.

 

Ordoneaza dupa Pret
Comoara Pivnitei Feteasca Neagra DOC-CMD Dealu Mare
Arome si gust de pruna uscata si stafide ce definesc un vin demisec cu o puternica persona ...
11.31 RON

LA COMANDA
MERLOT D.O.C. DEALU MARE SOLARIS
Merlot vin obtinut in podgoria Dealu Mare, zona cu cea mai mare favorabilitate pentru vinu ...
17.26 RON

LA COMANDA
Feteasca Neagra D.O.C. Dealu Mare Legendele Toamnei
Feteasca Neagra - Medalia de bronz la: Concursul international "Strugurele de Aur"  J ...
17.26 RON

LA COMANDA
 
Ordoneaza dupa Pret
Preturile de pe aceasta pagina includ TVA! Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact