Carti Gastronomice, Vinuri
Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi |
Aceasta carte face parte din categoria Arta Culinara Retete Culinare si a fost publicata de editura House of Guide Publishing.
Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi este o incursiune prin toate zonele Romaniei, care scoate la lumina gastronomia neaosa romaneasca cu retete stravechi, iar spre final incheie aceasta incursiune cu retete delicioase din bucataria moderna, in care regasim influente internationale. Cartea este un pelerinaj culinar prin cele 8 zone ale tarii.
Carte este structurata pe capitole Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si Borsuri, Feluri Principale, Garnituri, Sosuri , Deserturi,
Recomand aceasta carte pentru a cunoaste evolutia uimitoare a bucatariei romanesti si pentru a cunoaste secretele unui trai sanatos bazat pe alimente 100% naturale.
< Inapoi
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!