E-Crama
Politica de returnare

Politica de Returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala.

 

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, "Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract " folosind formularul de retragere ce se va transmite prin e-mail la office@vinuridecolectie.ro :

NU SE POT RETURNA URM├âTOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

- Produse fara ambalajul original si complet, asa cum a fost livrat
- Produse cu ambalaj deteriorat / rupt / inscrisuri facute de client sau alte situatii care pot conduce la deteriorarea ambalajului sau a etichetelor.
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau care nu respecta termenii de garantie;
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie;
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garantie) in termen de 72 de ore de la receptie vor fi înlocuite (fara alte costuri - în limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie in pachet complet exact ca în momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul în care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie.

DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate in pachet complet, asa cum au fost conform celor de mai jos:

SC VINO VERITAS COM SRL (www.e-crama.ro) Str Drumul Intre Tarlale 41-45, Sector 3, București, Cod poștal: 032982

Telefon : 0212561569 

Este recomandat ca produsele sa fie returnate direct la sediul nostru sau prin curier rapid.

Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu RAMBURS. Returnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar.

In cazul în care va putem ajuta cu alte informatii, va rugam sa ne scrieti la adresa: corina.dinica@btc.ro

FORMULAR RETURNARE:

Nume complet:

Nr telefon:

E-mail:

Adresa:

Nr comanda:

Nr factura:

Data receptionare produs:

Data solicitare retragere:

CONT IBAN:

Banca:

Motivul returnarii*: (pentru statistica nostra):

Alte mentiuni:

Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact