E-Crama
Modalitati de plata

Costul produselor:
Toate produsele de pe www.e-crama.ro au afisate preturile in RON cu TVA inclus.
In functie de modalitatea de livrare aleasa de dvs. la pretul produselor se vor adauga costurile de transport, asigurare si ramburs.
Costul transportului:
Pentru livrare in Bucuresti : tariful este de 10 lei / pentru primul kg dupa care se adauga 1 lei / kg in plus.
Pentru livrare in tara (reteaua Urgent Curier) tariful este de 14 lei / pentru primul kg dupa care se adauga 1 lei / kg in plus.
Costul asigurarii:
Valoarea asigurarii este de 1% din valoarea produselor.
Costul rambursului:
Tariful este de 5 lei.
Toate costurile pentru transport, asigurare si ramburs sunt exprimate in lei fara TVA.

Atentie pot sa apara costuri suplimentare in cazul localitatilor aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat. In aceasta situatie costurile va vor fi comunicate telefonic inainte de confirarea comenzii.


Modalitati de plata:
- cash
- ramburs;
- in avans cu Ordin de Plata;
- cu instrument de plata (Bilet la Ordin sau CEC);
- prin PayPal sau Credit Card.
- prin Credit Avantaj nou.
Plata cash: plata produselor se face integral in momentul ridicarii comenzii dvs. de la sediul nostru. Valoarea platita de dvs este exclusiv valoarea produselor comandate. Plata se face in Lei.
Plata prin ramburs: plata produselor se face integral in momentul livrarii comenzii de catre curier la adresa indicata de dvs. Valoarea platita de dvs. va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului, al asigurarii si al rambursului. Toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura proforma. Plata se face exclusiv in lei.
Plata produselor prin virament bancar: plata produselor prin virament bancar (Ordin de Plata) se face pe baza facturii proforma emisa de noi, iar livrare se va face ulterior confirmarii platii dvs de catre banca noastra. Valoarea platita de dvs va fi exclusiv valoarea produselor in cazul ridicarii comenzii de la sediul nostru sau va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului si al asigurarii. In acest caz toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura proforma. Datele pentru efectuarea platii vor fi specificate pe factura proforma.
Plata produselor prin instrumente de plata: plata produselor prin instrumente de plata (Bilet la Ordin sau CEC) se face pe baza facturii proforma emisa de noi, iar livrarea se face ulterior primirii acestuia de catre noi. Valoarea instrumentului de plata va fi egal cu valoarea produselor in cazul ridicarii comenzii de la sediul nostru sau va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului si al asigurarii. In acest caz toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura proforma. Datele pentru intocmirea instrumentului de plata vor fi specificate pe factura proforma.
Plata produselor prin PayPal sau Credit Card: la plata produselor prin PayPal sau Credit Card, valoarea platita va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului si al asigurarii.
Plata produselor prin CARD AVANTAJ: va oferim polibilitatea platii utilizand plata prin Card Avantaj oferita de Cretit Europe Bank. Platile sunt procesate direct de banca, sistemul fiind securizat prin 3D Secure. Obtinerea acestui card se poate face la orice sucursala Credit Euroep Bank, telefonic la 0801.000.000(din Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) sau on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea “Aplica acum


Datele firmei noastre sunt:
SC VINO VERITAS COM SRL
CONT BANCAR: RO80BACX0000000459804000 - UNICREDIT TIRIAC BANK - SUCURSALA PANTELIMON
COD UNIC DE INREGISTRARE: RO 16409029
REG COM: J40 / 7510 / 2004

Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact