E-Crama
Cum cumpar?

Magazinul www.e-crama.ro ofera 2 modalitati pentru comandarea produselor comercilaizate.
 1. COMANDA ON-LINE: este cea mai recomandata modalitalitate de achizitie deoarece puteti controla in timp real toate informatiile necerare procesarii unei comenzi: stoc, cost transport, modalitate de plata, timp livrare, posibilitatea introducerii unui mesaj pentru noi. De asemenea in cazul comenzilor on-line puteti beneficia de promotiile nostre, de informatii nostre prin intermediul newsletter-elor trimise catre toti cei inscrisi la acest serviciu, surprize pregatite de noi, discounturi, voucere de reducere, premii, etc.
Pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru finalizarea unei comenzi on-line sunt:
1.1  Crearea unui cont.
1.2  Vizualizarea paginilor si adaugarea produselor dorite in cos prin butonul “Adauga in cos”.
1.3  Finalizarea comenzii.
-       Pentru finalizare trebuie sa va autentificati (in situatia in care deja aveti cont la noi) sau sa va create contul. Dupa crearea contului trebuie sa completati urmatoarele campuri:
A.  Detalii facturare:
PENTRU PERSOANE FIZICE – nume, prenume, e-amil, telefon.
PENTRU COMPANII - selectati butonul companie si introduceti denumire companie, CUI, Reg Com, Banca, Cont, Adresa de Facturare.
B.  Detalii livrare: in cazul in care adresa de facturare difera de cea de livrare va rugam sa completati aceasta adresa indicand, adresa, cod postal, oras.
C.  Detalii plata: aveti posibilitatea alegerii modalitatii de plata: cash la sediul magazinului nostru sau plata prin Card - POS, ramburs, in avans cu ordin de plata, cu instrument de plata in avans, PayPal, Card Avantaj.
D.  Finalizarea comenzii: pentru a trece la pasul urmator va rugam sa apasati butonul “Continua – Pasul urmator”. In aceasta noua pagina va rugam sa verificati daca toate datele sunt corecte si apasati butonul “Finalizati comanda acum”.
1.4  Dupa finalizare veti primi prin e-mail, in cel mai scurt timp, factura proforma.
1.5  In momentul in care comanda va fi preluata de curier, in cazul nostru Urgent Curier – veti primi un mesaj cu numarul documentului de transport, valoarea rambursului - unde este cazul - si detalii contact curier.
 
2. COMANDA TELEFONICA: orice comanda telefonica va fi preluata de Luni pana Vineri intre orele 8:30 – 16:30. Datele de cont in pagina de contact.
 
Livrarea produselor se va face in functie de modalitatea aleasa de dvs., de ora plasarii comenzii si de veridicitatea datelor transmise de catre dvs. Pentru comenzi primite pana la ora 12:00 livrarea se va face in 24 de ore, iar pentru comenzi primite dupa ora 12:00 timp de livrare 48 de ore. In cazul in care sunt neregularitati legate de detaliile trimise de dvs. pentru comanda si nu veti fi contactati in timp util, livrarea se va face imediat dupa clarificarea informatiilor necesare.
 Pentru celelalte informatii legate de comenzi va rugam sa vizitati paginile: despre livrare; modalitati de plata; politici de returnare; confidentialitate.

Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact