E-Crama
Despre noi

e-crama.ro  aduce in fata fiecarui dintre voi posibilitatea de a alege cadoul perfect.

Site-ul isi propune sa reuneasca comunitatea iubitorilor de vinuri introducandu-i pe acestia intr-o lume aparent inchisa, ritualica, unde pasiunea si daruirea fac legea. In sectiunile “Vinuri de colectie”, “Vinuri speciale”, vizitatorul face cunostinta cu unele dintre cele mai bine cotate soiuri romanesti, de colectie sau tinere, albe sau rosii. Nu este doar o simpla lectie de oenologie ci, mai mult de atat. Cei interesati isi vor putea comanda sticla mult dorita, fie ea si una din 1970. Vinul este apreciat de secole pentru buchet, miros si culoare, iubit pentru armonia gustului, in mod traditional se cere savurat pe indelete, anii cu productii valoroase daruind cunoscatorilor, adevarate experiente miraculoase pentru papilele gustative. Lumea vinurilor este una complexa pentru necunoscatori. Combinatiile de gusturi si mirosuri, precum si varietatea soiurilor, intimideaza pe cei care nu se pricep la asa ceva. Adevarul este ca aceasta lume a vinului nu trebuie sa para complexa si greu de inteles, si daca ai cateva notiuni de baza te poti descuraca de minune.

La capitolul “Accesorii pentru vin” veti afla care este maniera in care te porti cu un vin chiar si de varsta ta! Cei interesati gasesc aici ustensile profesionale care pot, incepand de maine, sa se regaseasca in casa celor celor care apreciaza un vin bun, oferindu-si totodata placerea unui ritual ca la carte. Oferta este una generoasa: carafe speciale, accesorii pentru turnare, decatatoare, frapiere, suporturi de sticla, instrumente profesionale pentru desfacerea sticlelor, palnii, tirbusoane, dopuri, dropstopuri, cutter foil, aeratoare. Sa tot ai de unde alege! Pentru autodidacti ca si pentru cei pasionati, site-ul pune la dispozitie o serie de carti despre gastronomie si vinuri care spulbera orice indoiala cu privire la tandemul dintre mancare si tipul de vin recomandat. Si daca doriti sa aveti in biblioteca personala o astfel de carte, este suficient sa o comandati. O veti primi cu promptitudine printr-un curier rapid.

Fiecare dintre noi a fost pus in situatia de a oferi cadmouri de lux persoanelor importante, prietenilor si partenerilor de afaceri. Te invitam in minunata lume a cadourilor personalizate si a distilatelor naturale de cea mai buna calitate. Este foarte important sa poti oferi un cadou care sa exprime cel mai bine un eveniment. Suntem aici sa te ajutam in crearea unui produs numai pentru tine, numai pentru evenimentul si imaginea pe care vrei sa o exprimi.Ne adresam iubitorilor de obiecte de lux, celor ce isi doresc sa faca o arta din servirea unui Distilat Natural, firmelor in continua.

Nu in ultimul rand va o oferim o serie de bauturi traditionale de import, bauturi pe care le gasiti numai in magazine specializate.

Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact